Reviews

Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met Souplesse XXL.

Bedankt voor uw reactie.

4 Reacties

 1. Dana

  Met veel plezier rijd ik mijn 20+ jarige paard. Ik dacht dat stijfheid, stram, vastzetten “erbij hoorde” bij een wat ouder paard. Tot ik in aanmerking kwam met Souplesse XXL. Bijna direct merkte ik resultaat. De eerste paar dagen liep hij bijna te relaxt waardoor we op zoek moesten naar nieuwe balans. Dit duurde 2/3 dagen waarna ik echt verbaasd was over het blijvende resultaat. Mijn paard is losser en meer tevreden dan ooit.

  Ik zou Souplesse XXL iedereen aanraden!!

 2. Veroni Bergkamp

  Souplesse XXL is voor ieder paard een must! Mijn paard Vegas heeft artrose (zoals veel oudere paarden) en met rijden voelde ik vaak dat hij hier last van had. Hij kon bijvoorbeeld in travers zijn achterhand er niet volledig onder zetten, wat ervoor zorgde dat hij ging staken als ik dit vroeg. Nu dat ik souplesse XXL gebruik is hij veel losser en kan hij beter en ruimer bewegen. Dit zorgt ervoor dat hij niet meer staakt als ik om travers vraag, omdat hij zijn achterbeen er meer onder kan zetten. Hij lijkt helemaal geen last meer te hebben van zijn artrose! Op de site staan meer video’s van voor gebruik en na gebruik van dit supplement en het resultaat is GEWELDIG😍. Ik zou iedereen aanraden dit supplement te gebruiken, omdat het echt werkt en zo’n groot verschil geeft vergeleken met supplementen die ik hiervoor gebruikte!

 3. Joke Jansen

  Op aanraden van Brigitta Willems (waarvan ik al bijna 20 jaar naar volle tevredenheid les heb) heb ik mijn paard souplesse XXL gegeven. In eerste instantie merkte ik niet heel veel, maar na een kleine maand begon hij steeds beter te lopen! Wat vooral zijn probleem was dat hij erg stijf begon en met aanspringen in de galop continu in de staak ging. Hij zit nu duidelijk lekkerder in zijn vel, zijn vacht glanst en is veel losser in het lijf waardoor hij dus nu veel makkelijker kan aanspringen in galop.

 4. Sanne

  Ik en mijn paard zijn echt super blij met souplesse xxl. Gebruik het nu een jaar en merk zoveel verschil. Mijn pony van 6 had altijd last van dr achterbenen zetten ze er niet goed onder en had gewoon last van dr lijf. Had al van alles geprobeerd met fysio en accupunctuur hielp telkens tijdelijk. Sinds het gebruik merk ik mega veel verschil. Na 2 weken ongeveer begon ik het echt te merken ze werd steeds losser in dr lijf en met goede hulp van Brigitte erbij tijdens de lessen werden we weer steeds gelukkiger en losser met rijden. Ze loopt soepel door dr lijf. Ze is enorm gegroeid in de kudde. Dr manen zijn gaan groeien en ze glimt tegen je op. Wij gaan nooit meer zonder🦄😍

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *